Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ankarada Yangın : Ankara'da korkutan yangın | NTV : Son dakika ankara yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Ankarada Yangın : Ankara'da korkutan yangın | NTV : Son dakika ankara yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz.. Ankara eryaman'daki yangında ölü yaralı var mı? Ankara'nın çankaya ilçesinde, 7 katlı otelin çatısında çıkan yangın korkuttu. Ankara siteler'de yangın son dakika ankara yangını son dakika gelişmesi ajanslardan geçmeye başladı. Ankara'da bir depoda henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın meydana geldi. Yangın dumanlarının görülmesi üzerine özellikle sosyal medya üzerinden 'patlama' söylentisi yayıldı.

Ankara'nın kızılcahamam ilçesinde 2 katlı bir binada çıkan yangında bina kullanılamaz hale geldi.edinilen bilgilere göre, kızılcahamam ilçesi gökbel mahallesi'nde 2 katlı bir binada yangın çıktı. İçişleri bakan yardımcısı mehmet ersoy, yangında suriye uyruklu 5 işçinin yaşamını yitirdiğini bildirdi. Altındağ ilçesinde 4 katlı bir apartmanın giriş katında çıkan yangın sonucu ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti. Ankara yeni yıla acı bir haberle uyandı. Yangın, saat 17.30 sıralarında çankaya ilçesinde plazaların yoğun olduğu söğütözü mahallesi'ndeki bir iş merkezinde çıktı.

Ankara'da korkutan yangın... - GÜNDEM - www.izlenenhaber ...
Ankara'da korkutan yangın... - GÜNDEM - www.izlenenhaber ... from www.izlenenhaber.com
Ankara'nın çankaya ilçesinde bulunan bir plazada yangın çıktı. Ankara'da iki katlı ahşap bir binada çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin uzun süren çalışmaları sonucu söndürüldü. Edinilen bilgiye göre 4 katlı bir binanın 2 katında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Ankara'da bir depoda henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın meydana geldi. Sincan sanayi sitesi'nde yol kenarındaki çöp konteynerinde çıktığı iddia edilen yangın, 2 iş yerine sıçrayarak hasara neden oldu. Ankara siteler'de yangın son dakika ankara yangını son dakika gelişmesi ajanslardan geçmeye başladı. Ankara yeni yıla acı bir haberle uyandı. Ankara'nın çankaya ilçesinde çıkan yangına dair detaylar haber merkezlerine ulaştı.

Ankarada yangın ile ilgili haberler.

Ankara\'da mobilya atölye ve mağazalarının bulunduğu siteler semtindeki bir toptancıda yangın çıktı. Ankara söğütözü mahallesi'nde 17:30'da yangın çıktı. Sincan sanayi sitesi'nde yol kenarındaki çöp konteynerinde çıktığı iddia edilen yangın, 2 iş yerine sıçrayarak hasara neden oldu. Ankara'nın çankaya ilçesinde çıkan yangına dair detaylar haber merkezlerine ulaştı. Ankara'da mobilyacılar sitesinde 4 katlı mobilya fabrikasında yangın çıktı. Ankara'daki yangın faciasında ölenlerin isimleri belli oldu! Yangın dumanlarının görülmesi üzerine özellikle sosyal medya üzerinden 'patlama' söylentisi yayıldı. Ankara eryaman'da çıkan yangın, dış cephe yalıtım malzemesinin tutuştuğu ve yangının büyüdüğü tahmin ediliyor. Ankara'da beş katlı apartmanın çatısında çıkan yangın, korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Yangın, çevredeki binalara da sıçradı. Yangın, saat 17.30 sıralarında çankaya ilçesinde plazaların yoğun olduğu söğütözü mahallesi'ndeki bir iş merkezinde çıktı. Ankara büyükşehir belediyesinin yaptığı yazılı açıklamada, sunta mdf dükkanında saat 19.07'de çıkan yangına itfaiye ekiplerinin üç dakika içerisinde müdahale. Yangın esnasında alevlerina rasında kalan 1'i ağır 3 kişinin yaralandığı bildirildi.

Ankara'nın yenimahalle ilçesinde bir apartmanın deposunda çıkan yangından yükselen dumanın binayı sarması nedeniyle mahsur kalanlar itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Ankara valisi vasip şahin, sitelerde çıkan yangına ilişkin, hepimize geçmiş olsun. Ankara\'da mobilya atölye ve mağazalarının bulunduğu siteler semtindeki bir toptancıda yangın çıktı. Ankara'da iki katlı ahşap bir binada çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin uzun süren çalışmaları sonucu söndürüldü. Başkent'te kapalı pazar yerinde yangın.

Ankara Söğütözü'nde bir iş merkezinde yangın çıktı!
Ankara Söğütözü'nde bir iş merkezinde yangın çıktı! from i.emlaktasondakika.com
Yangın esnasında alevlerina rasında kalan 1'i ağır 3 kişinin yaralandığı bildirildi. Ankara eryaman'da çıkan yangın, dış cephe yalıtım malzemesinin tutuştuğu ve yangının büyüdüğü tahmin ediliyor. Ankara'da bir depoda henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın meydana geldi. Birçok yabancı medya kuruluşu yangını son. Ankara'nın altındağ ilçesinde bir apartmanda çıkan yangında 4 kişi hayatını kaybetti. Ankara'nın yenimahalle ilçesinde bir apartmanın deposunda çıkan yangından yükselen dumanın binayı sarması nedeniyle mahsur kalanlar itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Ankara'nın çankaya ilçesinde çıkan yangına dair detaylar haber merkezlerine ulaştı. İçişleri bakan yardımcısı mehmet ersoy, yangında suriye uyruklu 5 işçinin yaşamını yitirdiğini bildirdi.

700 dönüm arazi küle döndü!

Son dakika ankara yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz. + ankara'da bir araçtan çıkan yangın eve sıçradı. Ankara eryaman'da çıkan yangın, dış cephe yalıtım malzemesinin tutuştuğu ve yangının büyüdüğü tahmin ediliyor. Ankara'nın altındağ ilçesinde bir apartmanın giriş katında çıkan yangında 4 kişi hayatını kaybetti. Ankara'nın çankaya ilçesinde çıkan yangın korku ve panik yaşattı. 700 dönüm arazi küle döndü! Ankara\'da mobilya atölye ve mağazalarının bulunduğu siteler semtindeki bir toptancıda yangın çıktı. Ankara'da 2 katlı sunta deposunda çıkan yangın, arkasındaki 4 katlı apartman ile bitişiğindeki iş yerine de sıçradı. Ankarada yangın ile ilgili haberler. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın çevrede büyük paniğe neden oldu. Altındağ ilçesinde 4 katlı bir apartmanın giriş katında çıkan yangın sonucu ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti. Ankara'nın kızılcahamam ilçesinde 2 katlı bir binada çıkan yangında bina kullanılamaz hale geldi.edinilen bilgilere göre, kızılcahamam ilçesi gökbel mahallesi'nde 2 katlı bir binada yangın çıktı. İçişleri bakan yardımcısı mehmet ersoy, yangında suriye uyruklu 5 işçinin yaşamını yitirdiğini bildirdi.

Ankara'nın çankaya ilçesinde çıkan yangın korku ve panik yaşattı. Yangın, saat 17.30 sıralarında çankaya ilçesinde plazaların yoğun olduğu söğütözü mahallesi'ndeki bir iş merkezinde çıktı. Ankara yangın haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel ankara yangın haber sayfasında yer alıyor. Ankarada yangın ile ilgili haberler. Ankara'da mobilyacılar sitesinde 4 katlı mobilya fabrikasında yangın çıktı.

Ankara'da korkutan yangın
Ankara'da korkutan yangın from cdn.iha.com.tr
Ankara'nın çankaya ilçesinde çıkan yangına dair detaylar haber merkezlerine ulaştı. Ankara valisi vasip şahin, sitelerde çıkan yangına ilişkin, hepimize geçmiş olsun. Ankara yeni yıla acı bir haberle uyandı. Ankara'da birbirleriyle bitişik pek çok gecekondunun bulunduğu kale mahallesi'ndeki yangın itfaiye ekiplerini alarma geçirdi. Ankara'da mobilyacılar sitesinde 4 katlı mobilya fabrikasında yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın çevrede büyük paniğe neden oldu. 700 dönüm arazi küle döndü! Ankara söğütözü mahallesi'nde 17:30'da yangın çıktı.

Ankara'daki yangın faciasında ölenlerin isimleri belli oldu!

İçişleri bakan yardımcısı mehmet ersoy, yangında suriye uyruklu 5 işçinin yaşamını yitirdiğini bildirdi. Ankara'nın çankaya ilçesinde bulunan bir iş merkezinde yangın çıktı. Altındağ ilçesinde 4 katlı bir apartmanın giriş katında çıkan yangın sonucu ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti. En son ankara yangın haberleri anında burada. Ankara'da gecekondu yangınına vatandaşlar bahçe hortumuyla müdahale etti. Ankara'nın yenimahalle ilçesinde bir apartmanın deposunda çıkan yangından yükselen dumanın binayı sarması nedeniyle mahsur kalanlar itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Yangın, çevredeki binalara da sıçradı. Ankara valisi vasip şahin, sitelerde çıkan yangına ilişkin, hepimize geçmiş olsun. Ankara büyükşehir belediyesinin yaptığı yazılı açıklamada, sunta mdf dükkanında saat 19.07'de çıkan yangına itfaiye ekiplerinin üç dakika içerisinde müdahale. Ankara'da mobilyacılar sitesinde 4 katlı mobilya fabrikasında yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın çevrede büyük paniğe neden oldu. Ankara\'da mobilya atölye ve mağazalarının bulunduğu siteler semtindeki bir toptancıda yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre 4 katlı bir binanın 2 katında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.